PACHETE PORTRETE – FINE ART

MINIMAL

Sedinta foto de 1h
2 tinute
6 imagini digitale
Galerie online privata
3 printuri Fine Art 20x30 cm


600 Lei

STANDARD

Sesiune foto 1.5h - 2h
3 tinute
12 imagini digitale Fine Art
Galerie online privata
6 printuri fine art 20x30 cm


1000 Lei

PREMIUM

Sesiune foto 2h - 3h
5 tinute
20 imagini digitale Fine Art
Galerie online privata
Tablou canvas 40x60 cm


1700 Lei

Detalii despre sesiunea foto


Pentru sedintele foto cu partener, copii, frati, parinti sau bunici, tariful este cu 30% mai mare, indiferent de pachetul ales.

Aveti posibilitatea de a achizitiona fotografii extra pentru editare la pretul de 80 lei per fotografie, un album foto fine art sau printuri de diferite dimensiuni.


Timpul de predare al imaginilor este de 3 saptamani.


Pentru a rezerva data si ora sedintei foto se achita un avans de 50% din costul pachetului ales prin virament bancar sau plata cu cardul, suma fiind nereturnabila daca nu va prezentati la sedinta foto. Se poate modifica data sedintei foto in cazul in care apar situatii neprevazute daca se anunta cu cel putin 24h inainte de ora stabilita.


Va rog sa va prezentati la sesiunea foto la timp, pentru a putea colabora in mod relaxat, fara a fi presati de timp. Daca intarziati mai mult de 30 minute si nu anuntati telefonic, sedinta va fi anulata, iar avansul nu va fi returnat.


Fotografiile needitate NU se livreaza! In cazul in care consider ca anumite cadre sunt needitabile / nelivrabile din motive estetice, insa doriti neaparat acele cadre, ele se pot achizitionat in format brut (RAW) la pretul de 500lei per imagine, renuntand in acest fel la dreptul de autor.