Pachete Newborn

Newborn Minimal

Sedinta foto de 1h
Doua setup-uri diferite
10 imagini editate fine art cu nou nascutul
Nu sunt incluse fotografii cu parintii / fratii


600 LEI

Newborn Standard

Sedinta foto de 1-1.5h
Doua setup-uri diferite
15 imagini editate fine art cu nou nascutul
5 portrete de familie


800 lei

Newborn Premium

Sedinta foto de 2h
Trei setup-uri diferite
20 imagini editate fine art cu nou nascutul
5 portrete de famlie
10% discount la orice pachet Familie
Album foto fine art 20x20 cm


1200 lei

Newborn Ultimate

Sedinta foto de 2-3h
Patru setup-uri diferite
30 imagini editate fine art cu nou nascutul
10 portrete de familie
20% discount la orice pachet Familie
Album foto fine art 20x20 cm


1800 lei

Detalii sedinta foto


Pentru sedintele foto in care se doresc cadre cu frati, parinti sau bunici, aceste aspecte trebuie mentionate, in special numarul de persoane care vor veni la sedinta. Pentru sedinta foto cu gemeni, pretul fiecarui pachet este cu 30% mai scump.


Vom decide impreuna o cromatica, iar parintii (si eventual fratii) vor veni in hainute in culorile compatibile cu cromatica aleasa.


Aveti posibilitatea de a achizitiona fotografii extra pentru editare la pretul de 30 lei per fotografie, un album foto fine art sau printuri de diferite dimensiuni.


Timpul de predare al imaginilor este de 3 saptamani.


Pentru a rezerva data si ora sedintei foto se achita un avans de 50% din costul pachetului ales prin virament bancar sau plata cu cardul, suma fiind nereturnabila daca nu va prezentati la sedinta foto. Se poate modifica data sedintei foto in cazul in care apar situatii neprevazute daca se anunta cu cel putin 24h inainte de ora stabilita.


Va rog sa va prezentati la sesiunea foto la timp, pentru a putea colabora in mod relaxat, fara a fi presati de timp. Daca intarziati mai mult de 30 minute si nu anuntati telefonic, sedinta va fi anulata, iar avansul nu va fi returnat.


Fotografiile needitate NU se livreaza! In cazul in care consider ca anumite cadre sunt needitabile / nelivrabile din motive estetice, insa doriti neaparat acele cadre, ele se pot achizitionat in format brut (RAW) la pretul de 500lei per imagine, renuntand in acest fel la dreptul de autor.