Pachete Fotografie de Familie

Minimal

Sedinta foto de 1h
O tinuta
Doua decoruri oferite de studio sau sedinta foto outdoor/in natura
15 fotografii editate profesional
Galerie online privata


500 lei

Standard

Sedinta foto de 1h-1.5h
Doua tinute
Doua decoruri oferite de studio sau sedinta foto outdoor/in natura
25 fotografii editate profesional
Galerie online privata


700 lei

Premium

Sedinta foto de 2h
Trei tinute
Trei decoruri oferite de studio sau sedinta foto outdoor/in natura
35 fotografii editate profesional
Galerie online privata
Album foto fine art 20x20 cm


1200

Detalii despre sesiunea foto


Aveti posibilitatea de a achizitiona fotografii extra pentru editare la pretul de 30 lei per fotografie, un album foto fine art sau printuri de diferite dimensiuni.


Timpul de predare al imaginilor este de 3 saptamani.


Pentru a rezerva data si ora sedintei foto se achita un avans de 50% din costul pachetului ales prin virament bancar sau plata cu cardul, suma fiind nereturnabila daca nu va prezentati la sedinta foto. Se poate modifica data sedintei foto in cazul in care apar situatii neprevazute daca se anunta cu cel putin 24h inainte de ora stabilita.


Va rog sa va prezentati la sesiunea foto la timp, pentru a putea colabora in mod relaxat, fara a fi presati de timp. Daca intarziati mai mult de 30 minute si nu anuntati telefonic, sedinta va fi anulata, iar avansul nu va fi returnat.


Fotografiile needitate NU se livreaza! In cazul in care consider ca anumite cadre sunt needitabile / nelivrabile din motive estetice, insa doriti neaparat acele cadre, ele se pot achizitionat in format brut (RAW) la pretul de 500lei per imagine, renuntand in acest fel la dreptul de autor.