Pachete Baby

Miminal

Sedinta foto de 40min
O tinuta, doua decoruri oferite de studio
Doar fotografii cu copilul
10 fotografii editate profesional
Galerie online privata


400 Lei

Baby Standard

Sedinta foto de 1h-1.5h
Doua tinute oferite de studio
Doua decoruri
25 fotografii editate profesional
Sunt incluse 10 cadre si cu parintii si/sau fratii


700 LEI

Baby Premium

Sedinta foto de 2h
Trei tinute oferite de studio
Trei decoruri
40 fotografii editate profesional
Sunt incluse 20 cadre cu parintii si/sau fratii
Album foto fine art 20x20 cm


1200 LEI

Detalii despre sesiunea foto


Pentru sedintele foto in care se doresc cadre cu frati, parinti sau bunici, aceste aspecte trebuie mentionate, in special numarul de persoane care vor veni la sedinta foto. Sedintele foto Baby sunt pentru bebelusii intre 6-12 luni. Pentru sedinta foto cu gemeni, pretul fiecarui pachet este cu 30% mai scump.


Vom decide impreuna o cromatica, iar parintii (si eventual fratii) vor veni in hainute in culorile compatibile cu cromatica aleasa.


Aveti posibilitatea de a achizitiona fotografii extra pentru editare la pretul de 30 lei per fotografie, un album foto fine art sau printuri de diferite dimensiuni.


Timpul de predare al imaginilor este de 3 saptamani.


Pentru a rezerva data si ora sedintei foto se achita un avans de 50% din costul pachetului ales prin virament bancar sau plata cu cardul, suma fiind nereturnabila daca nu va prezentati la sedinta foto. Se poate modifica data sedintei foto in cazul in care apar situatii neprevazute daca se anunta cu cel putin 24h inainte de ora stabilita.


Va rog sa va prezentati la sesiunea foto la timp, pentru a putea colabora in mod relaxat, fara a fi presati de timp. Daca intarziati mai mult de 30 minute si nu anuntati telefonic, sedinta va fi anulata, iar avansul nu va fi returnat.


Fotografiile needitate NU se livreaza! In cazul in care consider ca anumite cadre sunt needitabile / nelivrabile din motive estetice, insa doriti neaparat acele cadre, ele se pot achizitionat in format brut (RAW) la pretul de 500lei per imagine, renuntand in acest fel la dreptul de autor.