Pachete foto aniversare copii

Aniversare Minimal

Sedinta foto de 1h
O tinuta, o locatie outdoor, un setup
15 fotografii editate profesional
Sunt incluse 5 fotografii cu parintii
Galerie online privata


500 lei

Aniversare Standard

Sedinta foto de 1h-1.5h
Doua tinute, o locatie outdoor, doua setupuri
30 fotografii editate profesional
Sunt incluse 10 cadre si cu parintii si/sau fratii
Galerie online privata


800

Aniversare Premium

Sedinta foto de 3h
Doua tinute, doua locatii outdoor, doua setupuri per locatie
40 fotografii editate profesional
Sunt incluse 15 cadre cu parintii si/sau fratii
Galerie online privata
Album foto fine art 20x25 cm


1500

Detalii despre sesiunea foto


Nu se vor tine sedinte aniversare a mai multor copii intr-o singura sesiune, considerandu-se sedinte separate. Pachetele Standard si Premium includ doar cadre si cu parintii sau fratiorii/surioarele alaturi de sarbatoritul/sarbatorita, nu si cadre individuale cu fratiorii/surioarele. Pentru sedinta foto cu gemeni, pretul fiecarui pachet este cu 30% mai scump.


Pentru sedintele foto in care se doresc cadre cu frati, parinti sau bunici, aceste aspecte trebuie mentionate, in special numarul de persoane care vor veni la sedinta foto. Sedinta foto nu include fotografii cu tort (smash the cake)! Pentru a aduce un tort in decor se percepe o taxa suplimentara de 200lei.


Vom decide impreuna o cromatica, iar parintii (si eventual fratii) vor veni in hainute in culorile compatibile cu cromatica aleasa.


Aveti posibilitatea de a achizitiona fotografii extra pentru editare la pretul de 30 lei per fotografie, un album foto fine art sau printuri de diferite dimensiuni. Pentru albumele Minimal si Standard puteti achizitiona aditional un album foto fine art 20x20 cm, costul acestuia fiind de 400 Lei.


Timpul de predare al imaginilor este de 3 saptamani.


Pentru a rezerva data si ora sedintei foto se achita un avans de 50% din costul pachetului ales prin virament bancar sau plata cu cardul, suma fiind nereturnabila daca nu va prezentati la sedinta foto. Se poate modifica data sedintei foto in cazul in care apar situatii neprevazute daca se anunta cu cel putin 24h inainte de ora stabilita.


Va rog sa va prezentati la sesiunea foto la timp, pentru a putea colabora in mod relaxat, fara a fi presati de timp. Daca intarziati mai mult de 30 minute si nu anuntati telefonic, sedinta va fi anulata, iar avansul nu va fi returnat.


Fotografiile needitate NU se livreaza! In cazul in care consider ca anumite cadre sunt needitabile / nelivrabile din motive estetice, insa doriti neaparat acele cadre, ele se pot achizitionat in format brut (RAW) la pretul de 500lei per imagine, renuntand in acest fel la dreptul de autor.